Nærområde

VESTBADET​

​Svømmehal

Vestbad svømmehal har et 50 m bassin med en vandtemperatur på ca. 26º og et babybassin med ca. 34º varmt vand. Babybassinet er optaget af undervisningen hver morgen mellem 8.00-9.00, så det vil sige at offentligheden kan benytte det frit efter kl. 9.

Baby-bassin

Langs det store 50 m bassin findes et mindre baby-bassin med ca. 34 grader varmt vand, som kan benyttes fortrinsvis af babyforældre med deres babyer.

​Varmtvandsbassin

Vestbads varmtvandsbassin er 120 cm dybt og 34 grader varmt. 

​Wellness

Vestbad har en smuk wellness-afdeling med en række varmefaciliteter: Dampbad, alm. sauna, biosaunaer (kombinerer sauna med damp), infrarød helsekabine, spabad og et stort varmtvandsbassin. 

Læs mere om Vestbadet på deres hjemmeside her - Link

BOLDKLUB VEST

I 1959 synes nogle unge tilflyttere at der manglede nogle mere planlagte og faste aktiviteter på de helt nyanlagte græsplæner, hvor eneste udsigt mod Vest var Vestvolden og begyndende nybyggerier – i dag kendt som Solkær m.fl.

Til start var der alene et hold i klubben som hvert år mødte et par rådhuse i kamp – måske 3 – 4 kampe årligt for i slutningen af 60’erne at starte en ungdomsafdeling op med – da det var højest – 250 børn fra kærene som spillede en masse kampe og ikke mindst brugte deres tid til noget yderst fornuftigt.

Klubbens målsætning har altid været at spille fodbold på et niveau hvor alle kan være med og hvor den sociale dimension har været i højsædet. Børn med såvel evner som ambitioner blev venligt hjulpet til andre klubber og det er gået flere af disse virkelig godt.

Midt i 70’erne fik vi stillet vores nuværende lokaler i Ulkær 32 til rådighed af AAB. Lokaler vi er virkelig glade og stolte af. De ligger lige ud til fodboldbanerne (begge 2) og vi forsøger at bevare det bedst opnåelige forhold til vores naboer.

Fra slutningen af 70’erne og indtil 1999 havde vi desværre ingen ungdomsafdeling da føromtalte børn voksede op og området blev til lidt af et sølvbryllups kvartér.

Vi lå dog ikke på den lade side i den denne lange periode. Vi havde flere seniorhold, et oldboyshold samt veteranhold og alle med fokus på det sociale samvær. I slutningen af 1990’erne var der dog en smutter, da vores 1. hold spillede sig op i serie 1 og var det næsthøjest placerede holde i Rødovre. Historien viste desværre at nedturen kom hurtigt at bragte holdet tilbage til et mere afslappet niveau, hvor alle kan være med og hygge sig igen.

I 1999 bankede det en dag på døren, - udenfor stod en flok forældre og en gruppe børn som var blevet klubløse, og meget gerne ville spille i BK Vest – for der havde flere af forældrene spillet da de var børn og unge :o))


Det var grundstenen til den ungdomsafdeling vi i dag kan prale af, hvor der er mere end 80 aktive børn i alderen 7 – 14 år og selv pigefodbold er måske på vej ind i klubben.

Der er lige nu store tanker om planer med hele området syd for Roskildevej hvor alle lige fra Rødovre Kommune til BK Vest er med ”omkring bordet” for at være med til at præge området i de kommende mange år.

Vi glæder os til at denne nye kontaktform bliver flittigt benyttet og læst, ligesom vi agter at udbygge vores kontaktflade på hjemmesiden med informationer som er relevante for alle medlemmer og ”gæster” på siden.

Læs mere om Boldklub Vest på deres hjemmeside her - Link

LOKALHUS SYD

Lokalhus Syd blev stiftet i 1989 og er i dag et uformelt værested på Skolen ved Milestedet, hvor alle områdets beboere og andre interesserede kan samles og dyrke deres fritidsinteresser.

Vi synes at det er vigtigt at aktivitetstilbuddet går på tværs af generationer. Dvs. forældre og børn, unge som voksne har mulighed for at udfolde sig på skolen en gang om ugen i lokalhuset. 

Hver torsdag mellem kl. 17-22 fra september til påske kan du deltage i aktiviteter og mulighederne er mange.

Der er pt ikke planlagt nogen opstart grundet Coronanedlukning.

Indmelding kan ske ved fremmøde på en lokalhus aften og det er ikke noget der vælter budgettet. Et medlemskab koster 50 kr. for voksne og 10 kr. for børn op til 12 år om året.

Læs mere på lokalhusets hjemmeside: www.lokalhuset.dk

SUNDHEDSHUSET

Sundhedshuset er beliggende i Ruskær 34 og her finder du udover læger også fodterapeut og idrætsklinik.

Se yderligere information om Sundhedshuset på deres hjemmeside:

http://sundhedshus.nu

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Boligforeningen AAB Afd. 43

Ulkær 22 st. tv, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 31428815

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 36 75 06 88

E-mail: alo.aab43@aab.dk

Telefontider

Mandag: 07:30 - 16:00 / 18:30 - 19:30

Tirsdag - Fredag: 07:30 - 08:30

Lørdag og Søndag: Lukket

​Kontoret har åbent hver 3. Mandag fra 18:30 - 19:30