Referater

Referater fra afdelingsmøder​​

Afdelingsmødet...

Hold øje med, hvornår din boligafdeling holder afdelingsmøde. Afdelingsmødet er nemlig din mulighed for at få indflydelse på det sted, hvor du bor. Det er her, regnskabet fremlægges, budgettet vedtages, og forslag fra beboere og afdelingsbestyrelse behandles. Det er også her, du er med til at vælge din bestyrelse. Der er altså god grund til at møde op til afdelingsmødet.

Hvad sker der på afdelingsmødet?

På afdelingsmødet bliver du orienteret om, hvad der foregår i din afdeling, og du får mulighed for at lade din stemme blive hørt. Og sidst, men ikke mindst, er det også her, du kan pege på dem, du tror, der vil udføre et godt bestyrelsesarbejde. Eller måske overvejer du selv at stille op, fordi du har nogle holdninger til udviklingen i din boligafdeling?

Før afdelingsmødet

Du får to indkaldelser til afdelingsmøde i din afdeling. Først en foreløbig indkaldelse senest fire uger før afdelingsmødet, og siden en endelig indkaldelse senest en uge før mødet.

I den foreløbige indkaldelse efterspørger afdelingsbestyrelsen punkter til dagsordenen og forslag fra afdelingens beboere. I den endelige indkaldelse indgår en færdig dagsorden med alle punkter, forslag og evt. bilag.

Du kan læse mere om afdelingsmødet i folderen "Brug din inflydelse - kom til afdelingsmøde"

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Boligforeningen AAB Afd. 43

Ulkær 22 st. tv, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 31428815

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 36 75 06 88

E-mail: alo.aab43@aab.dk

Telefontider

Mandag: 07:30 - 16:00 / 18:30 - 19:30

Tirsdag - Fredag: 07:30 - 08:30

Lørdag og Søndag: Lukket

​Kontoret har åbent hver 3. Mandag fra 18:30 - 19:30